Дома > За нас >Профил на компанијата

Профил на компанијата

Со повеќе од 10 години искуство во OEM&ODM, Jarvis Smart (Shenzhen) Co., Ltd е професионален R&DЦртичка камера, Огледало Dash камера, Car Baby монитор, Bicycle/Motorcycle Dash cam и други високотехнолошки дигитални производи, главно обезбедуваат професионални услуги за клиентите и соработува со многу меѓународни познати брендови.


Џарвис има повеќе од 300 штабови целосно, а фабричката зграда зафаќа повеќе од 10.000 квадратни метри. Ги поседуваме сите потребни производствени машини и опрема за тестирање, посветуваме поголемо внимание на строгиот систем за контрола на квалитетот. Производниот капацитет е повеќе од 150.000 парчиња месечно .


Со цел подобро да им служиме на клиентите, го воведовме системот за управување со ISO9001:2015 за фабричкото работење. Сите наши производи имаат положено CE, FCC, RoHS и CCC сертификати кои можат да ги задоволат барањата за клиентите од различни региони. Воведовме и специјална фабричка сертификација BSCI за да соработуваме со различни клиенти на супермаркети, вклучувајќи Walmart, Costco и др.


По неколку години брз развој, Џарвис прерасна во едно од најдобрите 5 претпријатија во индустријата Dash cAM и освојува голема репутација од клиентите во САД, Јапонија, Русија и европските земји итн. Се повеќе и повеќе нови модели/нови производи излегуваат месец, исто така се повеќе и повеќе ODM приспособено барање од нашите партнери.


Џарвис се стреми да постигне диверзификација на производи, најсовремени технологии и глобални операции. Секој член од нас е во потрага по подобри производи и услуги. Подготвени сме да ги задржиме можностите за воспоставување вин-вин соработка со вас.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept